pühapäev, 27. aprill 2014

Hollywoodi ei olegi mõtet püüelda?

Tutvustati erinevaid õppeaineid ning räägiti filmimaailma kaadritagustest [MerliT]
Reedel, 25. aprillil, käisid valikaine meedia õppekäigud õpilased Balti Filmi ja Meediakoolis, kus tutvustati kooliga seonduvat ja kutsuti vastavate huvialadega noori õppima. Õpilased võeti soojalt vastu ning juhatati ühte auditooriumisse, kus räägiti koolis toimuvast ja vastati õpilaste küsimustele. 

Tutvustati kooli peamisi õppevaldkondi: meediat, filmindust ja ristmeediat. Lisaks sellele räägiti lähemalt ka filmindusega kaasnevate erinevete ametite ja võtteplatisil olevate inimeste erinevatest rollidest, mis vahendeid kasutatakse ning milliseid programme ja töötlusvahendeid koolis õppetöös kasutatakse. Õppejõud uhkustas koolis õppinud tuntud ja edukate vilistlastega, kellest Hollywoodi küll keegi pole jõudnud. "Aga mida sa seal Hollywoodis teed? Kõik on küll võimalik, aga parem on siin tegijaks saada," rääkis ta.

Kui õpilastel rohkem küsimusi ei olnud, loeti loeng lõpetatuks ning nooretele, kellele vastav valdkond rohkem süvitsi huvi pakkus, tehti koolis ringkäik ning näidati erinevaid ruume ning räägiti lähemalt erinevatest võimalustest filmimaailmas ilma teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar