kolmapäev, 12. veebruar 2014

Mis saab koledast grafitist 11.H ja 11.L klasside garderoobis?

(Foto: RasmusM)
Jõulupeost (19. detsembrist) alates on 11.H ja 11.L klasside garderoobi seinal grafitiga soditud tekst endiselt alles. 
Juhtumi puhul on õpilastele häirivaks muutunud fakt, et selle suhtes pole midagi muutvat ette võetud. Vähe sellest, et garderoobi seinal ilutseb halli grafitiga soditud "smoke", on ka põrandaplaadid lahti.

Vandaaliakt toimus 19. detsembri õhtul jõulupeo ajal, kui kohale tulnud õpilased nautisid Eurovisiooni võistlust aulas.
Proovisime teada saada kooli juhtkonna käest, mis neil selle kohta öelda on.

Huvijuht Marje Nurga kommentaar: ''Mina saan enda poolt öelda, et minul seda infot ei ole, kes see joonistaja oli, aga tean, et tema isikut püüti tuvastada, vaadati üle turvalindid, aga sealt ei selgunud midagi. Kuna kaamera boksi sisse ei näita ja seal ees toimub palju liikumist, siis ei saa ka kedagi kahtlustada. Me ootame väga vihjeid, aga kui neid ei tule, siis ei oska küll muud öelda kui, et kool peab selle oma rahade eest üle värvima. See on väga häbiväärne , et meie koolis selline tegu üldse juhtuda võiks."

Direktor Jaan Paasi kommentaar: ''Kõige kiirem viis selle grafiti kaotamiseks on lasta süüdlasel see sein ise üle värvida. Kool ei taha väga kergekäeliselt seda üle värvida."

Seni kuni leitakse süüdlane, on grafiti seina peal alles. 
Kooli juhtkond soovib pöörduda õpilaste poole: kui kellelgil on mingi vihje, tuleks kindlasti teatada sellest kooli juhtkonnale. Igasugune info grafiti ja/või vandaalitseja kohta viib meid uue niidiotsani. Senikaua jääb vaid üle loota, et see koledus sealt kaob.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar