esmaspäev, 10. veebruar 2014

Loe, kuidas valmistus Sotši Olümpiaks Tallinna Lilleküla Gümnaasium!


Eelmisel nädalal (3.-7. veebruaril) korraldasid meie kooli õpilased meeleoluka olümpianädala!

Iga päev, neljanda vahetunni ajal toimusid erinevad proovilepanevad võistlused gümnasistidele, et selgitada välja parimatest parimad. Võistlustel osalemine oli vabatahtlik, kuid vaatamata sellele osalejatest ega kaasa elavast publikust puudust ei tulnud.

Esimesel päeval toimus hoogne tooli keerutamise võistlus, kus pandi õpilased proovile tavalise tooli keerutamises. Võitjaks osutus see, kes kõige kauem suutis tooli keerutada. Parimaks osutus 12.B klassi õpilane Martin Aru.

Teisel päeval käis suur mahakirjutamise võistlus, kus anti osalejatele tekstid, mida nad aja peale puhtale lehele pidid ümber kirjutama (tekstid sisaldasid võõrkeelseid lauseid, keemia reaktsiooni võrrandeid ja palju muud keerulist). Kõige kiiremini oskab erinevate ainete ülesandeid maha kirjutada Robin Pachel 10.R klassist. 

(Foto: GreeteP)
Kolmandal päeval toimus naistekandmine, kus seekord pandi proovile õpilaste füüsilised võimed.  Võistlejad pidid omavahel moodustama paarid ning üksteisi kandes läbima erinevaid takistusi. Oli ka lubatud takistada teisi paare, mille tõttu osutus võistlus vägagi hinge tõmbavaks. Parimaks paariks osutus Brigitta Uibo ja Madis Kask 11.R klassist.

Neljandal päeval toimus suur võidujooks neljandalt korruselt õp. Kessi klassi eest muusika klassideni. See oli olümpianädala kõige pingelisem võistlus ning isegi mõni sein joosti maha. Esimese koha sai Oscar Leemets 10.L klassist.

(Foto: GreeteP)

Viiendal päeval juhatati võistlejad kooli staadionile, kus kauguse peale kummikut visati. Parimaks tulemuseks osutus 33 sammu, mille viskajaks oli ka eelmise võistluse võitja Oscar Leemets.

Palju õnne kõigile võitjatele!


Võtsime ka lühikese intervjuu olümpianädala korraldaja Silver Sõrmusega.
                                                                                 
1. Mida kujutab endast olümpianädal?

Olümpianädal on meie sisseviiv üritus Sotši Olümpiale meie koolis. Ürituste raames toimuvad erinevad võistlused...mitte ainult spordiga seonduvad ülesanded, vaid ka palju muud meelelahutusliku. 

2. Kas soovite Putinile survet avaldada?

Ja, ja, kindlasti! Meile on tulnud kõrgemalt käsk, et tuleb Putinile ette näidata, kuidas olümpiat teha.

3. Mida soovite sellega saavutada?

Tahame, et kool oleks ühtsem ning, et ei oleks vaenu õpilaste vahel.

4. On teil ka tulevikuplaane?

Üheks tulevikuplaaniks võiks olla meie poolt korraldatud koolidevahelise olümpia, et ikka kõikide koolide parimad saaksid omavahel võistelda.


Olümpianädala lõpuks oli gümnasistidel palju lõbusam tuju ning loodame, et selline traditsioon jätkub ka järgmistel aastatel!

Vaata tervet galeriid 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar