kolmapäev, 11. detsember 2013

Jõulukuu tormab metsiku hooga

Alustame vabandusega, et detsembrikuu on alanud küllaltki uudistevaeselt. Aga parem ärgata hilja kui mitte kunagi. Eelmisel nädalal külastas meie kooli saatejuht Maire Aunaste, kes oma jutuga asetaski tänapäeval aina vähem meediamaastikul järgitava teesi: parem teha kvaliteetset ja tasakaalustatud ajakirjandust, kui panna pidevalt kirja kvantitatiivset soppa või nagu meie vabariigi esileedi Evelin Ilves tõenäoliselt tabavalt lajataks - „kräppi“. 

Kvaliteetsest ajakirjandusest. Meie eesmärk ei ole toota Sirbi kooliversiooni ja üsna kindlasti ei küündi me ka Eesti Ekspressi tasemeni, aga midagi põnevat, lahedat, huvipakkuvat ja vahel miks ka mitte naljakat tahaks siin jõulu- ja hiljem aprillikuul pakkuda küll.

Nii et süüvita A-rühma blogi endale aegsasti mällu – lillekylameedia.blogspot.com

Ühe kirju tutvustusvideoga saime ka viimaks maha. Kindlasti ei ole teil seda sama lõbus vaadata, kui meil seda teha. Ja ei ole see ka mõni meisterlik Bollywoodi film, aga siiski...

Olgem vihmasel ja pimedal jõuluajal mõistvad!




Ja kui teil on midagi, millest kindlasti peaks kirjutama või mida kajastama, siis on võimalik kirjutada 2013lillekylameedia@gmail.com, kiirvormi siin või meid kooli pealt üles otsida.

Raju ja kõige paremate hinnetega detsembrit!
Meediablogi detsembrikuu tiim

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar