pühapäev, 6. oktoober 2013

Vaata, milliseid üllatusi ja võistlusi korraldati pedagoogidele õpetajate päeval!

Mosleminaine
Geograafiaõpetaja Kaire Mäe asendajad [Foto: GreeteP]

Reedel, 4. oktoobril tähistas meie kool õpetajate päeva. Sellel aastal oli õpetajatele ja isegi ka õpilastele korraldatu eriti üllatav.

Esimese ja teise tunni andsid õpetajad ise, asendades üksteisi.

Mõned õpetajad andsid küll oma enda tunde, kuid 18 õpetajat olid omavahel kohad ära vahetanud, näiteks sattus kirjanduse õpetaja matemaatika tundi andma ning matemaatikaõpetaja kirjanduse tundi andma. Õpilased said sellisest vahetusest teada alles tundi minnes.

Kolmandat ja neljandat tundi andsid nagu tavaliselt sel päeval abiturendid.

Nii mõnigi 12. klassi õpilane oli ennast äravahetamiseni sarnaseks teinud asendatava õpetajaga. Päris õpetajad olid samal ajal abiturentide poolt korraldatud erinevates teematundides.

Kooli juhtkonda asendasid samuti abiturendid. Käidi tundides ning kontrolliti, et õpilastel oleksid vahetusjalanõud ja ega keegi tunnis telefoni ei kasutaks. Neid, kes reeglite vastu eksisid, karistati vastavalt.

Õpilased, kes tunnis käituda ei osanud, viidi psühholoogi kabinetti, kus tegeles nendega psühholoogi asendav abiturent.

Mosleminaine
Psühholoogi kabinet oli õpetajate päeval rahvast pungil [Foto: GreeteP]

Peale neljandat tundi said õpilased koju minna ning õpetajaid ootas abiturentide poolt korraldatud üritus aulas, kus kõigepealt moodustati õpetajatest meeskonnad ning mängiti Rooside Sõda.

Esimese koha sai meeskond, kuhu kuulusid õpetajad Edward Kess, Aili Aigro ja Vilve Lepik. Seejärel korraldati õpetajate seas võistlus - kes suudab teha kõige väiksema spikri.

Kõige väiksema spikri autor oli õpetaja Merlin Kruuspan. Peale võistlusi hakati õpetajatele kingitusi jagama.

Mosleminaine
 Õpetajad jäid endi sõnul päevaga rahule [Foto: GetrinK]

Loosi tahtel tõmbasid õpetajad lava ette toodud kastidest välja kingitusi, mida oli mitmeid erinevaid, alustades ise valmistatud jääteest ja lõpetades tavalise ajalehega.

Ka õpetajate endi sõnul oli üritus ja kogu päev üllatavalt hästi korraldatud. Lisaks põnevale koolipäevale korraldati õpetajatele veel ka väljasõit. Kuhu...see jäi samuti üllatuseks.

Rohkem pilte meeleolukast päevast leiab siit!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar