teisipäev, 6. mai 2014

Jalgpalliturniir 2014: Avamängudel jäid mullused finalistid võiduta

Lilleküla Gümnaasiumis algas taas kauaoodatud klassidevaheline jalgpalliturniir. Avapäeval peeti maha kolm kohtumist - ainsana suutis oma mängu võita 8C klass, eelmise aasta finalistid 11H ja 11L pidid leppima aga viigiga. Aasta tagasi turniiri kindlalt võitnud 11L mängis tänavuses avamängus klassiga 10R ning leppis võrdses mängus üheväravalise viigiga. R-klass asus mängu juhtima kiirelt, väravaautoriks Francis; mängu lõpus viigistas seisu Kennet. Üllatuslikult kaotas punkte 11H klass, kes mängis sarnaselt paralleeliga 1-1 viiki, seda aga 9C vastu.

Läbi õnne avasid skoori põhikooliõpilased esimese poolaja lõpus, kui jalgpall vastaste väravavahi käte vahelt õnnetult võrku põrkas. Teisel poolajal pani H-klass peale tõelise surve, ent see tõi endaga kaasa vaid ühe tabamuse, kui võrgus maandus Jaanuse kauglöök. Jaanus oli mängu lõpuhetkedel väga lähedal ka võiduväravale, kuid tema lähilöögi blokeeris vastaste puurilukk.

Ainsana sai võidumaitset tunda kõige noorem võistlustules olnud klass - 8C - kes oli kahe vastuseta väravaga parem aasta võrra vanematest, 9B klassist. Praeguste andmete kohaselt on täna kavas kaks mängu: 10L vs 9ABC (16.00) ja 9C vs 8A (16.30).

5. mai

10R - 11L - 1:1 
11H - 9C - 1:1 
9B - 8C - 0:2
 
Jalgpallis võib juhtuda ka õnnetusi [MattiAivarL]

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar