esmaspäev, 31. märts 2014

TLG laste-ja mudilaskoor andsid aulas meeleoluka kontserti


Esmaspäeval, 31. märtsil toimus kooli aulas kontsert, kus esinesid Lilleküla Gümnaasiumi mudilaskoor ja lastekoor.

Kuulajateks olid kutsutud peaasjalikult laululaste perekonnad. Kontserdi tegelik eesmärk oli harjutamine ning lavakogemuse saamine enne juba varsti toimuvat koolikooride mudilas- ja lastekooride ettelaulmist laulupeo komisjonile.

Nimelt toimub taaskord eri Eestimaa paigus maakonniti üritus, mille vältel kuulab kvalifitseeritud eksamikomisjon üle laulupeole pürgivad koorid, et veenduda nende pädevuses ja potentsiaalis laulda kaasa koos teiste kooridega juba sel suvel toimuval üldlaulupeol.

Kontsert kulges järgmiselt: esmalt esines lastekoor oma laulupeo repertuaarist valitud lauludega "Koit," "Kodumaa," "Helin," "Laul inimlikkusest," hiljem tulid esitusele veel mõned laulud lastekoori esituses ning seejärel anti teatepulk mudilaskoorile üle, keda oli arvukuse poolest hulga rohkem.

Lõpuks lauldi ka koos ning kontsert lõppes tugevate ovatsioonidega publiku poolt.

TLG meediablogi soovib omalt poolt kooridele jõudu ja jaksu esinemaks üldlaulupeol!

1 kommentaar:

  1. Kontsert oli ilus, tänud õpetajatele ja laululastele!
    Kahjuks riivasid aga silma 3 noormest, kes laulsid koos lastekooriga, oma riietuse poolest. Kui lastekoori tüdrukud olid kõik pidulikumalt riides, mukitud ja sätitud tütarlapsed, siis noormehed olid küll suht räpase väljanägemisega :( Ehk järgmisel kontserdil on pilt pidulikum :) Seniks aga kõigile lauljatele head harjutamist laulupeoks!

    VastaKustuta