kolmapäev, 16. oktoober 2013

Eiki Nestor: "Teie külaskäik riigikokku oli suurepärane!"

Kolmapäev (9. Oktoober) külastasid meie kooli 10-12 klasside õpilased riigikogu. Külastus toimus meedia õppekäikude raames ning paljudele oli tegemist esimese korraga külastada Eesti Vabariigi Parlamenti.

Algul tehti õpilastele väike aga küllaltki põhjalik majaekskursioon: näidati konveretsisaali, riigikogu meediapunkti ning võimsat istungitesaali.

Riigikogust rääkis õpilastele sotsiaaldemokraat ja riigikogu saadik Eiki Nestor. Ta rääkis riigikogu tööst, poliitikast ja vastas ka õpilaste küsimustele.

A-meediablogil õnnestus eksklusiivselt saada tema käest kommentaar teemal, kuidas ta riigikogulasena suhtub ekskursioonidesse meie parlamendihoonesse.

Eiki Nestor: Suhtun väga positiivselt. Riigikogu külastus ei peaks olema hariduses küll kohustuslik, aga on sellegi poolest äärmiselt vajalik. Ma olen ka alati käinud koolides esinemas, kui selline ettepanek on tulnud. Teie kooli külaskäik oli selles mõttes suurepärane, et oli hästi ettevalmistatud ja aruteluteema varem teada. Ja siinkohal ei ole tegu mitte kunagi lisakohustusega. Igatahes mul on küll kooliõpilastega kohtumistest kas siis nende koolis või siis Toompeal valdavalt suurepärased mälestused ja muljed.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar